fbpx

Te is biztosra akarsz menni, nem igaz?

Mi is 🙂

Az senkinek nem jó, ha végigszenvedsz egy tréninget, és a végén nem sikerül a nyelvvizsgád, mert nem vagy megfelelő szinten!

Mielőtt felvásárolnál egy halom gyakorló könyvet:

A nyelvtanulók többsége nagyon kevés esetben tudja reálisan megállapítani, hogy milyen szinten is van. Sőt, sok esetben nagyon rosszul mérik fel saját nyelvtudásukat. Azonban ennek hiányában elég nehéz a dolga egy nyelvtanárnak, hogy sikeresen felkészítsen a nyelvvizsgára!

Mielőtt kifizetnél egy csomó pénzt egy nyelvvizsga felkészítő tréningre, nézd meg hol tartasz!

Írd meg a tesztet, válaszd hozzá szóbeli felmérőnket is, ahol tanácsot tudsz kérni nyelvvizsgáztató tanártól, aki a hosszú évek rutinjával meg fogja tudni mondani neked, mit kell csinálnod, ahhoz, hogy sikeresen lenyelvizsgázz!go deal nowpercussion

Mit kell tudni a szintfelmérőről?

  • teljesen ingyenes
  • írásbeli és szóbeli részből áll
  • írásbeli része: 30 perc alatt megírható teszt
  • szóbeli része: kb. 10-15 perces elbeszélgetés szaktanárral kérdés- felelet formájában
Ha most megírod az online szintfelmérőnket, egy reális képet fogsz kapni arról, hogy hol tartasz, miben kell erősödnöd és hány órányi gyakorlásra van még szükséged ahhoz, hogy elérd a célodat.

Jelentkezz be szóbeli szintfelmérésre:

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A szintfelmérés egész évben folyamatosan zajlik. A bejelentkezést követően Zsófi 3-5 munkanapon belül keresni fog telefonon, hogy egyeztessen veled egy fix időpontot a szintfelmérőre.
Szóbeli szintfelmerő

Válassz nyelvet és szintet!

Középfokú nyelvvizsgához:
Felsőfokú nyelvvizsgához:
Megszakítás