fbpx

Hivatalos és hiteles fordítás Keszthelyen

Hivatalos fordításra (felelős fordítás) akkor van szükség, ha a fordítás megrendelőjének igazolnia kell a fordítás valódiságát.

Hivatalos online fordítás Keszthelyen
Fordítás angol, német, orosz, ukrán, olasz és magyar nyelveken.

Hivatalos fordításra (felelős fordítás) akkor van szükség, ha a fordítás megrendelőjének igazolnia kell a fordítás valódiságát. Ebben az esetben a fordításhoz a Helikon Stúdió Fordítóiroda készít egy zárolást, amely azt igazolja, hogy a fordítás és az eredeti dokumentum tartalmilag megegyeznek egymással. A zárolás a célnyelven készül el, hogy a megrendelő gond nélkül felhasználhassa ezt a fordítást.
Ezután a lefordított dokumentumot trikolor zsinórral összefűzzük az eredtivel (forrás szöveg), illetve ellátjuk egy hitelesítő záradékkal, és lepecsételjük a cég hitelesítő körbélyegzőjével. Az általunk fordított záradékkal ellátott dokumentumainkat így elfogadják külföldön hivatalos ügyek intézésekor.
Vállaljuk személyi okiratok és cégiratok (pl. cégkivonat) hivatalos fordítását – cégbírósági bejegyzéshez, külföldi munkavállaláshoz, adás-vételhez, hivatalos ügyintézéshez, stb.

Mennyibe kerül ez a Zárolás ?

Hivatalos fordítás zárolási díja összesen 3100 Ft / dokumentum.

Online ügyintézés!

Teljes fordítást online intézzük az ajánlatkéréstől a fizetésig.

A hivatalos és hiteles nem ugyanaz

Hiteles fordítás kiadására Magyarországon csak egyetlen intézmény, az OFFI nevű állami hivatal (fordításhitelesítő) jogosult, más nem. A hiteles fordítás azt jelenti, hogy az állami hivataloknak az eredeti szöveggel megegyező tartalmúnak kell elismerniük a fordítást.
Jelenleg hiteles fordítást csak Magyarországon várnak el a diplomahonosításhoz, a különböző anyakönyvi ügyek (születés, házasság, halál), állampolgári ügyek vagy az államközi szerződések fordítása esetén. Az állami hatóságok egy része hiteles fordítást követel meg, másik része elfogadja a hivatalos zárolással ellátott fordítást. Külföldön elegendő a hivatalos fordítás.

Amennyiben tehát Magyarországon szeretne hivatalos ügyintézéshez szakfordítást igénybe venni, kérjük, hogy minden esetben érdeklődjön a befogadó félnél, hatóságnál, hogy elfogadnak-e hivatalos fordítóiroda által készített szakfordítást, avagy feltétlenül ragaszkodnak az OFFI által hitelesített fordításhoz.

PDF, WORD

Az elkészült fordítását online és elektronikus formában is elküldjük, amennyiben igényli.

Online fizetés:

A fizetés történhet készpénzzel, előreutalással, vagy külön megegyezés esetén utalással (teljesítéstől 4 nap).

Titoktartás

Munkatársunk a fordítási feladat elvégzése során birtokába jutott ismereteket, információkat sem saját, sem pedig harmadik személy részére nem használhatja fel.

Kérje ingyenes online árajánlatunkat

Töltse ki az űrlapot, ha ajánlatot szeretne kérni, vagy használja a saját levelező rendszerét: info@helikonstudio.hu
vagy hívjon minket: +36 20 921 4974

Fordítás ajánlatkérés

Fordítandó szöveg:

A fordítandó szöveg ismeretében irodánk pontos árajánlatot tud készíteni. Kérjük kattintson a fájl hozzáadása gombra és töltse fel a fordítandó dokumentumo(ka)t. Vagy a megjegyzés részhez másolja a szöveget. További lehetőség, hogy a fordítandó fájlokat e-mailben elküldi irodánknak, az info@helikonstudio.hu címre.

Megszakítás